Allergie informatie: Aardappelpuree met Gandaham en spek
Terug naar het receptIngrediënten
- Kooktijd aardappelen: 20 min.
- Bereidingstijd: 10 min.
- 4 grote, bloemige aardappelen
- 1 eetlepel room
- 0,25 ui
- 1 mespunt nootmuskaat
- 2 eetlepel boter
- zout en peper
- 1 snede gerookt spek (dun gesneden)
- 1 eetlepel kippenbouillon
- 1 snede Gandaham
- 3 takjes peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Aardappelpuree met gandaham en spek
- Allergieen informatie