Allergie informatie: Bolognese-aardappelgratin
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo vastkokende aardappelen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 wortels
- 3 eetlepels olie
- 1 kilo gehakt half om half (mag ook rundergehakt zijn)
- 1 eetlepel gedroogde marjoraan
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 2 eetlepels tomatenpuree
- ca. 800 gepelde tomaten (blik)
- 200 milliliter slagroom
- 150 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Spaghetti bolognese
Met rundergehakt, soepgroenten en gepelde tomaten uit Italie
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - bloemen - Glutenvrije oranje versieringen (aardappel, wortel)
Met aardappels, wortels en peterselie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - anneketaal - Killer Bolognese saus
Met gehakt, tomaten en soepgroenten uit Belgie
4 porties - 30 minuten
Stoofschotels - gbasting - Lekkere bolognese saus
Met rundergehakt, tomatenblokjes en paprika uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - amyst - Spaghetti bolognese
Met spaghetti, gehakt en champignons uit Italie
2 porties - 30 minuten
Pastagerechten - princesskitchen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Bolognese-aardappelgratin
- Allergieen informatie