Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige tortilla recept
Eenvoudige tortilla recept

Eenvoudige tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spek uitbakken. Aardappelen beetgaar koken. Bij het spek de gesnipperde ui bakken. Eieren loskloppen met peper en zout. Aardappel in plakjes snijden en mengen met de eiermassa. Gebakken spek en ui bij het eimengsel voegen. Olijfolie of wat rookspekvet in de koekenpan en langzaam de massa bakken. Deksel op de pan houden. In het midden prikken, als het niet meer vloeibaar is en kijken of het gaar is. Deksel op de pan en de tortilla omkeren. Lekker met wit brood en een tomatensalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eenvoudige tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven