Allergie informatie: Rösti met zalm, room en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappels
- 2 knoflookteentjes
- zout
- peper
- 1 groot ei
- 200 milliliter crème fraiche
- 2 eetlepels mierikswortel (potje)
- 2-3 eetlepels fijngehakte dille
- 2-3 eetlepels fijngehakte bieslook
- 2 0,5 afgestreken eetlepels bloem
- 50 gram boter
- 250 gram gerookte zalm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Rösti met zalm, room en dille
- Allergieen informatie