Allergie informatie: Spaanse tortilla
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote vastkokend aardappelen, geschild en in plakjes van 0,5 cm
- 8 eetlepels olijfolie extra vierge
- 6 eieren
- 1 teentje knoflook, gepeld en geperst
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Spaanse tortilla
- Allergieen informatie