Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Asperges met rode mul en wittewijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak voor de saus de groenten aan in de olie.
Blus af met de fond, de wijn en de room.
Laat ongeveer 30 minuten intrekken, zeef de saus n breng op smaak met peper en zout.
Maal de ingredienten voor de peterselie-olie fijn met de staaf mixer en breng op smaak met zout en peper.
Bak de mulfilets in een beetje olie even aan, met de rode kant naar beneden.
Draai om en laat ze ongeveer 4 minuten gaar worden.
Smelt de boter in een andere pan en roerbak de asperges in 5 minuten beetgaar.
Strooi er de suiker overheen en laat even karameliseren.
Doe er citroensap bij en roer goed door.
Verdeel de asperges over 4 borden en leg de vissen erop.
Schep de saus eromheen en druppel er wat peterselie-olie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met rode mul en wittewijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Asperges met rode mul en wittewijnsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Goede combinatie tussen de vis (rode mul) en de asperges! Met een beetje eigen inbreng met betreffende de saus is er een heerlijk gerecht van te maken.
    Harry Thijssen gaf dit recept op 15 april 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven