Allergie informatie: Asperge-omelet met dipsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram groene asperges
- 8 eieren
- 0,5 bosje basilicum
- 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- nootmuskaat
- 2-3 eetlepels olijfolie zout
- peper
- 150 gram roomkaas met kruiden
- 4 eetlepels mayonaise gemengd met 1 theelepel citroenrasp
- 3 eetlepels slagroom
- 75 gram yoghurt
- 1 theelepel mosterd
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Asperge-omelet met dipsaus
- Allergieen informatie