Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse omelet recept
Italiaanse omelet recept

Italiaanse omelet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de tomaten klein. Pel het sjalotje en snipper het fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit het sjalotje glazig. Roer de tomaten en kruiden er door en bak 1 min. mee op een zacht vuurtje. Klop de eieren los in een kom; voeg peper en zout toe en de Parmezaanse kaas. Zet het vuur hoog, doe de eierstruif in de pan en roer kort door. Temper het vuur en bak de omelet in ca. 5 min. aan de onderkant bruin. Controleer af en toe of de omelet niet te bruin wordt. Draai hem om en bak nog eens ca. 3 min. Snijd de omelet in tweeŽn en leg op 2 voorverwarmde borden. Garneer met enkele gehalveerde zwarte olijven. Variatie: bak wat stukjes salamiworst of gekookte ham mee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wauw, wat is dit waanzinnig lekker!
    Renske gaf dit recept op 11 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven