Allergie informatie: Omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eieren
 - 2 eetlepels melk
 - 2 eetlepels bloem
 - zout
 - peper
 - 50 gram zachte geitenkaas, in stukjes
 - 6 zongedroogde tomaten, fijngesneden
 - 30 gram spinazie (kant en klaar)
 - 100 gram gerookte zalm in plakjes
 - bakplaat (circa 36 x 25 cm)
 
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard
Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
 - Recept
 - Hoofdgerechten
 - Eiergerechten
 - Omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas
 - Allergieen informatie
 




