Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse oventortilla recept
Spaanse oventortilla recept

Spaanse oventortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Pel de uien en snijd ze in ringen. Was de paprika en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan en schep de aardappel, ui, paprika en tijm erdoor. Smoor het mengsel afgedekt in 8 minuten beetgaar en schep het regelmatig om. Voeg zout en peper naar smaak toe. Vet een ovenschaal in (26-28 cm) of lage taartvorm. Klop in een kom de eieren los met de slagroom, voeg zout en peper naar smaak toe. Schep het aardappelmengsel erdoor en verdeel het goed over de vorm. Strooi de kaas, de peterselie en pijnboompitten over het gerecht. Bak de tortilla in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse oventortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaanse oventortilla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker en leuk om te maken voor je gasten. Je kunt deels al eerder je voorbereidingen doen want 25 minuten is de baktijd. Het voorbereiden komt er dan ook nog bij en daar ben je een heel tijdje z... Lees reactie
    Angelika gaf dit recept op 28 november 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven