Spaanse oventortilla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Schil de en snijd ze in dunne plakjes.
  3. Pel de en snijd ze in ringen.
  4. Was de en snijd in dunne ringen.
  5. Verhit de olie in een koekenpan en schep de aardappel, ui, en erdoor.
  6. Smoor het mengsel afgedekt in 8 minuten beetgaar en schep het regelmatig om.
  7. Voeg en naar smaak toe.
  8. Vet een ovenschaal in (26-28 cm) of lage taartvorm.
  9. Klop in een kom de los met de , voeg en naar smaak toe.
  10. Schep het aardappelmengsel erdoor en verdeel het goed over de vorm.
  11. Strooi de , de en over het gerecht.
  12. Bak de tortilla in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
  13. Lekker met frisse salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spaanse oventortilla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heel lekker en leuk om te maken voor je gasten. Je kunt deels al eerder je voorbereidingen doen want 25 minuten is de baktijd. Het voorbereiden komt er dan ook nog bij en daar ben je een heel tijdje z... Lees reactie
Angelika 28 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
384 kcal
19%1536 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaanse oventortilla