Allergie informatie: Kaasfondue
Terug naar het receptIngrediënten
- benodigdheden voor ± 4 personen:
- 3,5 ons gemalen zwitserse gruyère
- 3,5 ons gemalen zwitserse emmenthaler
- 1 ons mascarpone
- 1 fles witte "droge" wijn
- maizena
- nootmuskaat
- zwarte peper
- teentje knoflook
Meer Recepten
- De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1 - Kaasfondue
Met kaas, emmenthaler en gruyere uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Fondue - heutsie - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Kaasfondue uit de oven
Met kaasfondue, mini maiskolven en paprika uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk - Kaasfondue met walnoten en bosui
Met kaas, walnoten en bosui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Fondue - frientje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue
- Allergieen informatie