Allergie informatie: Ajam Ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kipfilet, in stukjes
- 3 uien, in ringen
- 3 teentjes knoflook
- 1 kipbouillon blokje
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 theelepel sambal
- 4 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- klein stukje trassi of beetje poeder
- mespunje laos
- mespuntje djahé
- mespuntje serreh
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam ketjap
- Allergieen informatie