Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Ketjap recept
Ajam Ketjap recept

Ajam Ketjap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kip voor het snijden even goed afspoelen onder de kraan. Ui fruiten in olie met de uitgeknepen knoflook. Goed blijven roeren. Het mag niet aan de bodem gaan zitten. Als het begint te kleuren de suiker meebakken en dan de sambal. Vervolgens de kruiden even meebakken maar blijven roeren. Voorzichtig wat water toevoegen maar niet te veel anders wordt het te nat. Ketjap erbij en dan de kip . Lekker laten sudderen tot de kip helemaal zacht is. Beetje water erbij als het te veel inkookt.

Serveersuggesties

Heerlijk met rijst en sambal boontjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ajam ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven