Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam lapies (gestoofde stukjes kip) recept
Ajam lapies (gestoofde stukjes kip) recept

Ajam lapies (gestoofde stukjes kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de kip in stukken. Snijd haar eerst overlangs door. Snijd nu de poten eraf en vervolgens de vlerken.
Halveer de poten nog een keer.
Snijd het borstgedeelte dwars door en halveer de beide helften nog eens.
Haal het vlees van borst en poten en smeer het in met veel peper, zout en ketjap.
Klop de eieren los.
Wentel het vlees door het ei.
Pel de uien en de knoflook, snijd ze fijn en fruit ze in de boter.
Braad de kip eveneens hierin ca. 45 minuten tot ze mooi bruin is.
Voeg 1 deciliter water toe en stoof de kip op een lage warmtebron gaar.
Serveer met seizoengroente, verse plakken tomaat en gekookte biet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam lapies (gestoofde stukjes kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven