Allergie informatie: Ajam Pedis (zeer hete kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kippenpootjes en vleugeltjes
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 3 grote lomboks
- 1,5 eetlepel asem
- 2 blaadjes salam
- 2 plakjes laos
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 2 theel bruine rietsuiker
- 1 flinke theelepel tomatenpuree
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam pedis (zeer hete kip)
- Allergieen informatie