Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Couscous met kip recept
Couscous met kip recept

Couscous met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een groot pot met een nootje boter op een zeer laag vuurtje. Kruid de kip met alle kruiden en leg deze in de pot. Snijd vervolgens de groenten in lange repen en leg deze erbij in de pot en strooi alle kruiden erover. (Je mag wel overdrijven met de kruiden )(De groenten mogen in de schil gekookt worden ) Laat de kip met groenten in de pot 10 minuten bakken en voeg dan een klein glas water eraan toe. Meng alles goed onder en zorg ervoor dat de kip vanonder ligt. Laat alles op een zeer laag vuurtje garen voor ongeveer een uurtje of totdat de wortels bijtgaar zijn. Let op dat je de groenten niet overkookt anders wordt het een platte brij! Als alles bijna gaar is, mag de couscous in een kom gelegd worden met heet water. Voeg er wat zout en peper aan toe en dek de kom af zodat de vocht in de couscous kan intrekken. Leg de couscous op een bord en leg hierover de groenten en saus. Smakelijk eten!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit couscous met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven