Allergie informatie: Eendenborst met een saus van kersenbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eendenborsten
- flesje kriekenbier (rosebier kan ook, is makkelijker te verkrijgen)
- 2 eetlepels bosvruchtenjam
- sjalotje, gesnipperd
- teentje knoflook, gehakt
- kluitjes roomboter
- olijfolie
- peper
- zout
- kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Eendenborst met een saus van kersenbier
- Allergieen informatie