Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Dep de droog en snijd ze horizontaal doormidden, zodat er 8 schnitzels ontstaan.
  2. Breng op smaak met en .
  3. Beleg elke schnitzel met een plak ham, klap de schnitzel dicht en steek hem vast met cocktailprikkers.
    Pel en snipper de en de knoflook.
  4. Was de tomaten en halveer ze.
    Was het basilicum en hak het grof.
    Verhit de olie in een grote pan.
  5. er de schnitzels ca. 2 minuten per zijde op hoog vuur in.
    Neem uit de pan.
  6. Bak de , de tomaat en als laatste de knoflook ca. 2 minuten in het hete bakvet
    Neem ca. 1/3 van de tomaten uit de pan.
  7. Blus de overige tomaten af met de , breng aan de kook en kook ca. 2 minuten op laag vuur.
    Breng op smaak met , en .
  8. Roer het basilicum erdoorheen.
    Verwarm de oven voor op 225 graden.
    Verdeel de tomatenroom over een ovenschaal en leg de schnitzels erin.
    Snijd de in blokjes en verdeel hem eroverheen.
  9. Verdeel de overige tomaten over het vlees.
  10. Gratineer ca. 10 minuten in de oven.
    Kook de volgens gebruiksaanwijzing van de verpakking in water met , giet af, laat uitlekken en roer de er direct doorheen.
  11. Serveer met de kipschnitzels
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
898 kcal
44%3592 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
89 g.
34%356 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gegratineerde kipschnitzel à la caprse