Allergie informatie: Gegrilde kip met zoetzure meloen en nasi
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deciliter witte balsamicoazijn
- 3 deciliter water
- 1 teen knoflook
- 0,5 rode peper
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel suiker
- 1 galiameloen
- 1 ui
- 500 gram jasmijnrijst
- 4 kippenbouten
- 4 eetlepels ketjap
- 4 eetlepels zonnebloem olie
- 2 theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel sambal
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 450 gram groentemix (nasi-bami)
- 100 gram beenham in plakjes
- zout
- peper
- bakpapier
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gegrilde kip met zoetzure meloen en nasi
- Allergieen informatie