Allergie informatie: Gevulde kalkoen
Terug naar het receptIngrediënten
- vulling:
- 6 sneetjes oud witbrood, ontkorst
- 2 braadworsten
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes
- 1 friszure appel (bijv. breaburn), geschild en in kleine blokjes salieblaadjes, (uit zakje verse Italiaanse-kruidenmix, 20 gram) fijngesneden of 2 theelepels gedroogde salie
- 1 ei (M)
- braden:
- 1 kalkoen (ca. 2 - 2 0,5 kg
- 100 gram boter
- 2 eetlepels olie
- versgemalen zwarte peper
- materialen:
- cocktailprikker
- keukenmachine
- aluminiumfolie
- braadslede
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gevulde kalkoen
- Allergieen informatie