Allergie informatie: Hete kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kippenbraadstukjes of kippenboutjes (of een flinke kip in stukken gesneden)
- 1,5 eetlepel tamarinde (toko)
- 4 volle eetlepels sambal oelek
- stukje (0,5 schijfje) Javaanse suiker (toko) of 4 theelepels bruine suiker
- scheut ketjap manis (2 á 3 eetlepels)
- peper
- zout
- vloeibare bakboter, ca. 75 gram
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Hete kip
- Allergieen informatie