Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-notensalade recept
Kip-notensalade recept

Kip-notensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer de kipfilets in met de basilicum op oliebasis. Pak de stukken in aluminumfolie en sluit deze goed af. Doe ze 30 minuten in een voorverwarmde oven op ± 200 graden celsius (gasovenstand 5 á 6). Als de filets klaar zijn, haal je ze uit de verpakking en laat ze even afkoelen. Snijd de kip in kleine stukjes. Snijd de lenteuitjes in stukjes. Doe de sla in een kom, met de stukjes kip, de lenteuitjes, de mosterd Salad Mix en de slasaus in een kom en meng het geheel. Voeg indien nodig naar smaak nog iets extra mosterd toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip-notensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven