Allergie informatie: Poulet à la Diable
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 haantje
- 120 gram boter
- 3 eetlepels mosterd
- cayennepeper
- 200 gram paneermeel
- 1 citroen
- 0,3 deciliter azijn
- 2 deciliter witte wijn
- 3 deciliter bouillon
- 2 sjalotjes
Meer Recepten
- Oma's groentensoep
Met half-om-halfgehakt, groentensoep en mergpijpje uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Soepen - anjaschoneveld - Mestreechs zoervleis
Met poulet van rund, uien en azijn uit Nederland
6 porties - 23 uur en 55 minuten
Vlees - louca - Bruine bonen soep
Met bruine bonen, poulet en soepgroenten uit Nederland
5 porties - 3 uur
Winter - arja - Uiensoep
Met poulet, uien en soepgroente uit Nederland
4 porties - 1 uur
Maaltijdsoepen - cippar - Bruine Bonensoep
Met bruine bonen, uien en aardappelen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Maaltijdsoepen - nana
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Poulet à la diable
- Allergieen informatie