Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortilla's met kip en ma´s recept
Tortilla's met kip en ma´s recept

Tortilla's met kip en ma´s


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet in kleine blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en kipfilet ca. 4 minuten rondom bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix (uit kit) mengen met 100 ml water en ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes laten koken. Intussen tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla aanmaken met dressing. Ma´s laten uitlekken en ca. laatste 3 minuten met kipmengsel meeverwarmen. Tortilla's aan tafel vullen met kipmengsel, salsasaus (uit kit) en sour cream. Serveren met salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortilla's met kip en ma´s recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven