Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worst met gratin van aardappel en bloemkool recept
Worst met gratin van aardappel en bloemkool recept

Worst met gratin van aardappel en bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelblokjes 10 1 5 minuten gaar in licht gezouten water en giet af. Kook de bloemkoolroosjes gaar in licht gezouten water gedurende 5 minuten, giet af en laat uitlekken. Strijk een ovenschotel in met het knoflookteentje. Verdeel de helft van de boter in klontjes over de schotel. Verdeel er de aardappelblokjes, de bloemkoolroosjes en de spekblokjes over. Klop het ei los met de room en kruid met het bieslook, geperste look, peper en nootmuskaat. Giet in de ovenschotel. Strooi er de mozzarella over en schuif gedurende 2 5 minuten in een op 190C voorverwarmde oven. Bak de kippenbraadworsten in de rest van de boter gedurende ongeveer 10 1 5 minuten. Haal de worsten uit de pan. Giet het braadvet weg en maak de braadresten los met de balsamicoazijn. Leng aan met 1 deciliter water, breng aan de kook en bind met instant sausbinder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit worst met gratin van aardappel en bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven