Allergie informatie: Gewokte krielaardappeltjes met rundvlees en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram runderlapjes
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 rode en groene paprika in ruitjes
- 2 sjalotjes gesnipperd
- 1 knoflookteen,fijngehakt
- 450-500 gram voorgekookte krielaardappeltjes
- zout en (vers gemalen) peper
- 1 theelepel milde paprikapoeder
- 1 0,5 deciliter room culinair
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gewokte krielaardappeltjes met rundvlees en paprika
- Allergieen informatie