Allergie informatie: Gourmet met vlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 2 tartaartjes
- 250 gram biefstuk
- 250 gram varkensschnitzel
- 125 gram champignons
- 125 gram worteltjes (evt. in stukjes)
- 125 gram trostomaatjes (of ander tomaatjes met smaak)
- 125 gram radijsjes
- 1 komkommer
- 2 stokbroden
- peper
- kruidenboter
- sausjes naar smaak
- drank naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Gourmet met vlees
- Allergieen informatie