Allergie informatie: Groentespiesjes met pindasaus voor gourmet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode ui, in partjes
- 1 gele paprika, in stukjes
- 125 gram kerstomaatjes
- 0,5 courgette, in blokjes
- 2 tenen knoflook, geperst
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 2 volle eetlepels pindakaas
- 200 milliliter kokosmelk
- 2 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels seroendeng
- kroepoek
- spiesjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Groentespiesjes met pindasaus voor gourmet
- Allergieen informatie