Allergie informatie: Kwarkpannenkoekjes met aardbeien voor gourmet
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram volle kwark
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 ei
- 200 milliliter volle melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram aardbeien
- zonnebloemolie
- poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Kwarkpannenkoekjes met aardbeien voor gourmet
- Allergieen informatie