Allergie informatie: Asperges met casselerrib en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo witte asperges
- 1 ui
- 400 gram champignons
- 500 gram casselerrib (uitgebeend)
- zeezout
- peper
- zout
- suiker
- 4 eetlepels boter
- 1 eetlepel bloem
- 200 milliliter slagroom
- 0,5 bosje peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Asperges met casselerrib en champignons
- Allergieen informatie