Allergie informatie: Djaganan (gemengde groente)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram sperziebonen
- 100 gram wortelen
- 0,5 komkommer
- 0,25 witte kool
- 0,5 bloemkool
- 200 gram taugé
- 2 preien
- water
- boemboe:
- 8 kemirienoten
- 3 lomboks
- 1 eetlepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel asem
- 2 eetlepels water
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Gemengde salade
Met lollo rosso, rode ui en wortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Djaganan (gemengde groente)
- Allergieen informatie