Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gecarameliseerde witlof recept
Gecarameliseerde witlof recept

Gecarameliseerde witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


De stronkjes witlof (zonder de bittere kern) in water met zout 5 minuten laten koken. Witlof laten uitlekken in een vergiet en daarna in 40 gram boter in 5 minuten rondom lichtbruin bakken. De 1 of 2 eetlepels suiker erdoor roeren. Op een zacht vuur onder regelmatig roeren het vocht laten verdampen en witlof laten carameliseren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gecarameliseerde witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gecarameliseerde witlof heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Heerlijk om te lezen en te eten. gisterenavond kregen we bij vrienden zogenaamde gecarameliseerde witlof, echter die was bitter, want had veel te lang gewoon in de pan gelegen zonder suiker!
  Gezina gaf dit recept op 6 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven