Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde Knolselderie recept
Gegratineerde Knolselderie recept

Gegratineerde Knolselderie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de knolselderie met citroensap en kook ze met water en zout beetgaar. Giet het kookwater af. Fruit ui en knoflook glazig en doe er dan de tomaat en de bouillon bij. Laat de saus 15 minuten sudderen en maak op smaak af met peper en zout. Vet een ovenschaal in, leg de helft van de knolselderie in, strooi de helft van de kaas erover en giet er de saus over. Over de saus komt nu de rest van de kaas en over het geheel komt nu het paneermeel. Verdeel de stukjes boter over de schaal en zet deze gedurende een half uur in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius. De bovenkant moet goudbruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde knolselderie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven