Allergie informatie: Groentepoffers met kruidenkwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram aardappels
- 250 gram groenten (wortel, rode paprika en courgette)
- 2-3 eieren
- 3-4 eetlepels bloem
- zout
- peper uit de molen
- 1 snufje cayennepeper
- 1 theelepel komijn
- boter
- voor de kruidenkwark:
- 500 milliliter kwark
- 100 milliliter room
- 1 ui
- 100 gram appelmoes
- enkele druppels citroensap
- enkele druppels worcestersaus
- 50 gram gemengde verse kruiden (bijvoorbeeld tijm, peterselie, marjolein)
- kerstomatenpartjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groentepoffers met kruidenkwark
- Allergieen informatie