Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In de oven geroosterde groenten recept
In de oven geroosterde groenten recept

In de oven geroosterde groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C. Snijd de gepelde uien in vieren. Snijd de paprika's 2 maal in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Snijd de venkelknollen 2 maal in de lengte door. Leg alle gesneden groenten in een kom en giet de olijfolie erop. Voeg de knoflook toe. Meng goed door elkaar zodat alle groenten bedekt zijn met een dun laagje olie. Verspreid de groenten over de bakplaat van de oven. Bestrooi met tijmblaadjes. Rooster de groenten 30 minuten in de oven. Schep ze na 15 minuten even om. Bestrooi ze met grof zeezout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit in de oven geroosterde groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven