Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Kangkung recept
Sambal Goreng Kangkung recept

Sambal Goreng Kangkung


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kangkung in 5 cm grote stukken. Verhit in een pan 2 eetlepels olie en voeg knoflook en peper toe. Roerbak 30 seconden en voeg de kangkung toe. Roerbak totdat de kangkungstelen beetgaar zijn en blus met de Thaise vissaus. Roer als laatste de cashewnoten erdoor. Voeg een beetje water toe als het te droog wordt. Een lekker groentegerecht bij witte rijst en rendang.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng kangkung recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven