Allergie informatie: Spitskool met gehakt en rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 20 gram margarine
- 2 dikke uien
- 3 centiliter ketjap manis
- 10 centiliter runderbouillon
- 350 gram zilvervliesrijst
- 750 gram spitskool
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Spitskool met gehakt en rijst
- Allergieen informatie