Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof uit de wok recept
Witlof uit de wok recept

Witlof uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste (lelijke) bladeren van de witlof, snijd hem in de lengte door, verwijder de pit/kern en snijd hem in reepjes. Spoel de witlof af en laat 'm even uitlekken in een vergiet. Verwarm wat olie in een wok en als hij heet genoeg is voeg je de witlof toe. Regelmatig omscheppen en wat kerrie toevoegen naar smaak. Als de witlof er glazig uit gaat zien, is hij klaar. Op deze manier is witlof ook goed te gebruiken in een ovenschotel en ook heerlijk bij rijst met bv een stukje kipfilet!. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof uit de wok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Gaan we vanavond eten, lijkt me erg lekker.
    Gytha gaf dit recept op 17 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Super makkelijk deze info. Ken witlof alleen met ham kaas en gekookt. Ben benieuwd naar deze variatie.
    Giny gaf dit recept op 7 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven