Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart met nasikruiden recept
Gehakttaart met nasikruiden recept

Gehakttaart met nasikruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 C voorverwarmen. Deeg laten ontdooien. Peper uit groentepakket schoonmaken, zaadjes verwijderen en in ringetje snijden. In droge braadpan gehakt 4 min. rul bakken. Peper en nasi/bamigroente toevoegen en 2 min. meebakken. Mix met 50 mililiter water, sambal en ketjap toevoegen en goed mengen. Gehakt-groentemengsel iets laten afkoelen. Eieren loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Eieren door gehakt-groentemengsel scheppen. Mengsel in taartvorm scheppen. Taart in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin bakken en met atjar serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehakttaart met nasikruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven