Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie taart met garnalen recept
Mie taart met garnalen recept

Mie taart met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden C. De mie boven 2 liter kokend water breken. De pan van het vuur halen en de mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroente toevoegen en 5 min. roerbakken. alvast de eieren loskloppen. De teriyakisaus en garnalen toevoegen en meewarmen. De pan van het vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. De mie taart afdekken met aluminium folie en in het midden van de oven in ca. 25 min. laten garen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mie taart met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven