Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Quiche Lorraine recept
Quiche Lorraine recept

Quiche Lorraine


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 220°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Vet vervolgens de vorm in. Leg daar de plakjes bladerdeeg in, prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg en bestrooi de bodem licht met het paneermeel. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekblokjes in hun eigen vet. Klop in een kom de eieren los met de crème fraîche en breng het op smaak met de kruiden. Verdeel het spek over het deeg. Bestrooi het verder met de kaas en lente-uitjes. Schenk het eimengsel erover. Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar en goudbruin midden in de oven.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit quiche lorraine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven