Allergie informatie: Spinazie-geitenkaastaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 klein blikje croissantdeeg
- 600 gram diepvriesspinazie
- 1 ui, in hele kleine stukjes gesneden
- 2 tenen knoflook, geperst
- 125 gram zachte geitenkaas, in kleine stukjes gesneden
- 2 eieren
- 125 milliliter creme fraiche
- 2 eetlepels pijnboompitten
- paneermeel
- nootmuskaat
- peper
- zout
- taartvorm, ingevet
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Groene smoothie
Met kiwi, banaan en spinazie uit Nederland
4 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Spinazie en bessen smoothie
Met sinaassappelsap, bessen en bladspinazie uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Smoothies - Melek - Spinazie met gerookte spekjes
Met spinazie, gerookt spek en pijnboompitten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - SuzanvdA - Lalab Nieuw-Zeelandse Spinazie
Met nieuw-zeelandse spinazie en sambal trass uit Indonesie
2 porties - 15 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Spinazie-geitenkaastaart
- Allergieen informatie