Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-quiche recept
Spinazie-quiche recept

Spinazie-quiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een taartvorm met een diameter van 22 - 24 centimeter invetten.
Oven voorverwarmen 200 graden.
Bekleed de vorm met het bladerdeeg.

Bereiden:
Fruit de ui,knoflook en paprika's in olijfolie.
Voeg de champignons toe en bak ze even mee.
Rooster de pijnboompitjes in een hete koekenpan lichtbruin en houd ze apart. Roerbak de verse spinazie circa 3 minuten en laat deze vervolgens uitlekken in een zeef. Klop de eieren los met de kruiden en de 2 eetlepels bloem. Schep de spinazie bij de ui,knoflook,paprika en champignons samen met de crème fraîche en Roquefort en voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg dan,van de warmtebron af,de eieren en de pijnboompitten bij de spinazie en giet dit mengsel op de taartbodem. Verdeel de tomaatreepjes over de bovenkant en giet vervolgens het eiermengsel over het geheel.
Zet de taart 22.5 minuten in de voorverwarmde oven en bak deze gaar en goudbruin. De taart kan zowel koud als warm gegeten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven