Allergie informatie: Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- aardappelkoekjes
 - 450 gram kruimige aardappels
 - 0,5 paprika gesnipperd
 - 2 groene pepers gesnipperd
 - 1 ui gesnipperd
 - 1 eetlepel geraspte gember
 - 1 theelepel zout
 - 1 theelepel witte peper
 - 1 eetlepel ketjap manis
 - 1 theelepel aromat
 - beetje maggi
 - 1 theelepel turkse pizza kruiden
 - 2 theelepels knoflook poeder
 - 1 theelepel kurkuma
 - 1 theelepel hete paprika poeder
 - 2 eieren
 - 100 gram geraspte kaas
 - beetje paneermeel
 - voor de frikandel:
 - 250 gram gehakt
 - voor de spinazie:
 - 1 bosje lente uitjes gesnipperd
 - 100 gram cherry tomaten
 - 150 gram bloemkool in stukjes
 - 400 gram spinazie
 - 1 à 2 groene pepers gesnipperd
 - gemalen komijn
 - olijfolie om in te bakken
 - zeezout
 - klein beetje kurkuma
 - gemalen peper
 
Meer Recepten
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard
Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
 - Recept
 - Hoofdgerechten
 - Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie
 - Allergieen informatie
 




