Allergie informatie: Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- aardappelkoekjes
- 450 gram kruimige aardappels
- 0,5 paprika gesnipperd
- 2 groene pepers gesnipperd
- 1 ui gesnipperd
- 1 eetlepel geraspte gember
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel aromat
- beetje maggi
- 1 theelepel turkse pizza kruiden
- 2 theelepels knoflook poeder
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel hete paprika poeder
- 2 eieren
- 100 gram geraspte kaas
- beetje paneermeel
- voor de frikandel:
- 250 gram gehakt
- voor de spinazie:
- 1 bosje lente uitjes gesnipperd
- 100 gram cherry tomaten
- 150 gram bloemkool in stukjes
- 400 gram spinazie
- 1 à 2 groene pepers gesnipperd
- gemalen komijn
- olijfolie om in te bakken
- zeezout
- klein beetje kurkuma
- gemalen peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie
- Allergieen informatie