Allergie informatie: Kalkoensalade met olijven en venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kalkoenfilet
- 1 eetlepel olijfolie
- 30 gram boter
- 500 gram venkelknol
- 80 gram groene olijven
- 2 bosuitjes
- 2 sinaasappelen
- 80 gram veldsla
- 125 milliliter sinaasappelsap
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 2 eetlepels extra olijfolie
- 0,5 theelepel rietsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Kalkoensalade met olijven en venkel
- Allergieen informatie