Allergie informatie: Pastasalade met gerookte kipreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pasta naar keuze (ik gebruik zelf meestal penne of fussilli)
- 1 bakje gerookte kipreepjes (AH)
- cherrytomaatjes
- 1 potje creme fraiche tbv koude gerechten (125 gram)
- 1 potje rode pesto (2 eetlepels)
- 1 zakje rucola sla (á 75 gram)
- 1 bakje pijnboompitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Pastasalade met gerookte kipreepjes
- Allergieen informatie