Allergie informatie: Pastasalade met peultjes en dragon
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram peultjes
- zout en peper
- 100 gram tagliatelle
- 1 bosuitje
- 200 gram magere spekreepjes
- pijnboompitten
- 1 eetlepel olijfolie
- 0,5 eetlepel witte wijnazijn
- 0,5 eetlepel sherry
- mespuntje mosterd
- 1 theelepel dragon
- 50 gram rucola-sla
- 8 cherrytomaatjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Pastasalade met peultjes en dragon
- Allergieen informatie