Allergie informatie: Pastasalade met tonijn en bonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram fussili
- 450 gram witte bonen uit blik of pot
- 225 gram doperwten uit pot of blik
- 1 klein potje kappertjes
- 1 klein potje zongedroogde tomaten (ca. 190 Gram)
- 1 blikje tonijn naturel (op water, ca. 400 gram)
- 1 kleine rode ui, gesnipperd
- 6 eetlepels yofresh
- 2 eetlepels citroensap
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Pastasalade met tonijn en bonen
- Allergieen informatie