Allergie informatie: Pennesalade met ontbijtspek, mango en gegrilde achterham
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram penne (pasta)
- 150 gram sperziebonen
- 8 plakjes ontbijtspek
- 2 plakken gegrilde achterham
- 1 verse mango of 1 blikje met sap
- 150 gram veldsla
- 1 zakje saladmix, Italiaanse dressing (9 gram. Knorr)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 zakje croustinos (broodcroutons) met ui en knoflook (25 gram, Knorr)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk