Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesalade met feta recept
Spinaziesalade met feta recept

Spinaziesalade met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


In diep bord de bouillon over de couscous schenken. Couscous 5.5 minuten wellen. In slakom dressing kloppen van beide oliesoorten en citroensap, zout en peper naar smaak. Ui pellen, heel fijn snipperen en door de dressing mengen. Uit zak spinazie kleinste blaadjes uitzoeken en stugge stelen verwijderen. Op deze manier 100 gram spinazie selecteren. Paprika in smalle reepjes snijden. Spinazie en paprika met dressing mengen. Gewelde couscous voorzichtig erdoor scheppen en feta boven salade verbrokkelen. Lekker met geroosterde kip. Je kan er partjes sinaasappel doorheen scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinaziesalade met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven